petek, 15. februar 2019

NAJINA SREBRNA OBLETNICA: 25 let srecno porocena z Jezusom 💕

Draga Slovenija,

kljub trdnemu sklepu, da se vam bom bolj pogosto oglasala, nic od tega. :-( Naj Milina nadoknadi moje luknje in umanjkanja. Vsekakor pa bi rada z vami podelila radost, da sva z Jezusom praznovala najino SREBRNO obletnico!!! Kar nekaj vas je bilo z nama na SREBRNI ZURKI pri Svetem Duhu ali v Komnu... Se vedno mi je toplo pri srce, ko podozivljam slavje.

Definitivno je tudi Jezus romanticen tip! Ko smo tu pri nas brodili skozi zelo tezko obdobje, mi je s. Diana povedala o Bozicni kantati skladatelja Andreja  Makorja, v izvedbi litijskega zbora z orkestrom. Ko sem videla program, mi je vzelo sapo: GRADNIK!!!!!! Kosovel!!!! In ostali Primorci! In moja pesem UCLOVECENJE med temi velikani... sem pozrla dol in samo gledala. In da vidite, kaksen dar ima Jezus za podrobnosti: Bozicna kantata se je izvajala med drugim tudi v ursulinski cerkvi v Ljubljani, 26 decembra 2019, :-) Na najino SREBRNO obletnico! Taka so Njegova darila, pobozajo in spet ogrejejo in se dotikajo globin ljudi, ki so nam blizu. Se nasi mami je zrihtal prevoz v Koper, da je lahko v zivo poslusala Bozicno skrivnost!!!

Hvala pevovodkinji Heleni Fojkar Zupancic za dovoljenje, da lahko poslusate:
Programski list
SVETA NOC Bozicna kantata

Jasno, ob vsej tej velikodusnosti in razvajanju z Njegove strani, me je ze kar nekaj casa zulilo vprasanje kaj lahko podarim jaz NJEMU za najino SREBRO???!!! Vedno je muka ta najina nekompatibilnost... Eno od vecjih zakonskih tezav v tovrstnih porocnih zvezah... Sem pritiskala na Angelo in mojo Mijo za navdih in vedno pristala na istem odgovoru: pri najinih letih skupnega zivljenja postaja odpoved moji lastni volji eno najvecjih daril, ki Mu jih lahko dam... In kaj je najbolj tipicno 'moja volja'? Peru, itak!

In tako, en dan pred najino OBLETNICO dobim skype od generalne matere, ce sprejmem nov misijon v Venezueli. Mi je zastal dih... Odpovedat se Peruju? Potrgat koreninice in se pustit zasadit v novo, venezuelsko zemljo (pri mojih letih??)... In v istem trenutku me je presinila misel, da bi to lahko bilo eno darilo vredno SREBRNE obletnice in sem brez pomisleka rekla Materi da, sprejmem, gremo v Venezuelo.

Naslednji dan, 26.12.2019, sem na kolenih (s prizgano svecko, ki ste mi jo podarili Komenci) obnavljala obljube Jezusu in ko sem izrekala "karkoli in kjerkoli vi Trije izberete", mi je v mozganih nabijalo VENEZUELA. In v popolni odpovedi svoji volji sem Mu pustila, da naju zdruzi v srebrni objem, ki te dvigne 3 m nad oblake, nad Peru in nad Venezuelo... Skrivnost Njegove zdruzitve.

To. Danes greva za osem dni na svoje (duhoven vaje), 26.2.2019 letim v Venezuelo, za najmanj 5 let. Prosim, molite!!! Da bi moje sestre tu v Peruju nasle moc v Njem, da bi nasi ljudje v Pachakuteku in Pukaraju zaupali nase prijateljstvo Njegovemu Srcu in da bi mi Jezus razsiril srce za Venezuelo - da bi vzljubila in ljubila to novo ljudstvo, to drugacno kulturo, to preganjano Cerkev.

Le kaj bi brez vas!!!!
Vec kot pol donacij, ki ste mi jih tako velikodusno podarili gre z mano v Venezuelo. Zajeten del je sel za Pachakutek.

V Njem skonektani in na varnem,

vasa s. Andreja

1 komentar:

Unknown pravi ...
Skrbnik spletnega dnevnika je odstranil ta komentar.

KONEC PERUJA: 2008 - 2019

Dober vecer, draga Slovenija! Imam se 1/2 ure do odhoda taksija na letalisce. Kovcki s hrano in zdravili so nared, sestre so se razkropile...